UREĐENJE HOTELSKOG KOMPLEKSA ZORA, OPĆINA PRIMOŠTEN
Naručitelj:
Privatni Investitor
Razdoblje:
rujan 2022. -
Usluge:
  • Upravljanje projektom

UREĐENJE HOTELSKOG KOMPLEKSA ZORA, OPĆINA PRIMOŠTEN

Objekt se nalazi u naselju Primošten, na poluotoku mala Raduča, s južne strane prometnice koja prolazi središnjim dijelom poluotoka.

Postojeći hotelski kompleks se sastoji od jedanaest odvojenih objekata koji su međusobno povezani. Predmet ovog projekta je unutarnje uređenje dijela hotelskog kompleksa: četiri objekata (objekti B, C i D) te Glavnog objekta.

Zgrade su građene u istom razdoblju, istom tehnologijom, a glavni cilj obnove je ostvariti smještaj s 4 zvjezdice koji zadržava sve konstruktivne elemente, uz poboljšanje bitnih zahtjeva za građevinu i usklađivanje sa važećim normativima.

U središtu kompleksa je glavna zgrada, u kojoj je glavni ulaz i recepcija hotela. U ovoj višekatnici se na gornjim etažama nalaze sobe, u prizemlju objekta ulaz, recepcija i uredske prostorije, dok se na etažama suterena nalaze restorani s punim, panoramskim vanjskim terasama, dvije kuhinje te pomoćne prostorije. Iz suterena -2, suterena -1 i prizemlja omogućen je direktan izlaz na plažu koja se nalazi neposredno ispred samog objekta.

U paviljonima B, C i D su smještene sobe, dok su u suterenskim etažama smještene strojarnice i pomoćne prostorije uključujući i dizala te centralna stubišta.