UREĐENJE HOTELSKOG KOMPLEKSA LABINECA, OPĆINA GRADAC
Naručitelj:
Privatni Investitor
Razdoblje:
rujan 2022. -
Usluge:
  • Upravljanje projektom

UREĐENJE HOTELSKOG KOMPLEKSA LABINECA, OPĆINA GRADAC

Hotelski kompleks koji se sastoji od tri apartmanske kuće i središnje hotelske zgrade nalazi se na sjevernom dijelu mjesta Gradac u Hrvatskoj. Područje hotelskog kompleksa dijagonalno je podijeljeno Jadranskom ulicom. Na sjevernoj strani ulice su apartmanske kuće A, B i C te parking hotela. Na južnoj strani ulice je centralna zgrada (hotel), s direktnim pristupom moru.

Zgrade su građene u istom razdoblju, istom tehnologijom, a glavni cilj obnove je stvoriti smještaj s 3 zvjezdice koji zadržava sve konstruktivne elemente, uz poboljšanje bitnih zahtjeva za građevinu i usklađivanje sa važećim normativima.

U središtu kompleksa je glavna zgrada. Na ulazu se nalazi recepcija, na gornjim etažama sobe, a na nižim etažama je smješten sav ostali sadržaj hotela. Na ulaznoj razini nalazi se recepcija i bar otvoren prema moru, s velikim terasama. Ispod ove razine nalazi se restoran, također s punim, panoramskim vanjskim terasama koje su natkrivene. Na ovoj razini nalaze se kuhinja i servisne prostorije, kao i wellnes. S ove razine može se doći do vanjskog bazena, pored kojeg se nalazi jacuzzi. U suterenu se nalaze dodatne servisne prostorije, kao i igraonica i bar, koji se također spajaju na terase s punim panoramskim pogledom. S najniže razine može se stepenicama popeti direktno na plažu. Na ovoj razini nalaze se konferencijska dvorana i restoran.

Cijeli prostor hotela čini zajedničku cjelinu, a hotelski i stambeni blokovi su razdvojeni krajobraznom arhitekturom.